Nagovor


Spoštovane stranke, poslovni partnerji

Živimo v času, ko moramo za finančno varnost v starosti poskrbeti sami. Vse pogostejša neurja, toča, naravne nesreče pa vedno bolj ogrožajo naše premoženje. Zato postaja vedno bolj očitno, da vsak izmed nas, poleg zdravnika, zobozdravnika, odvetnika … potrebuje tudi svojega osebnega finančnega in premoženjskega svetovalca, ki mu lahko zaupa.

V ta namen smo oblikovali odločno in ambiciozno podjetje, ki ima jasno postavljeno dolgoročno vizijo ter smele poslovne cilje, za katere smo prepričani, da jih bomo kot uigrana ekipa z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami dosegli ter presegli.

Večletne izkušnje na področju zavarovalništva in urejanja financ, ter izkazano zadovoljstvo naših strank in dolgoročno sodelovanje, so dosežki na katere smo ponosni, ter pokazatelj da so naše storitve prijazne in kvalitetne.

Z odgovornim in strokovnim izvajanjem varčevalnih in zavarovalnih storitev ustvarjamo varnejšo in bogatejšo prihodnost za naše stranke, in zaposlene. To pomeni, da smo in bomo z vami, ko najbolj potrebujete strokovno obravnavo, dobronamerni nasvet in hiter odziv.

Veselimo se prihodnosti

Cenjene stranke in poslovni partnerji, želimo si, in verjamemo da bomo tudi v prihodnje skupaj gradili in soustvarjali zaupanja vredno podjetje, ter da se bomo lahko skupaj z Vami v skladu z našim sloganom: » Veselili prihodnosti «

Kolektiv Agencije AVELON

© 2011 Agencija AVELON

Pravno obvestilo