Pravno obvestilo

Dobrodošli na spletnih straneh Agencije Avelon.

Namen teh spletnih strani je predstaviti splošne informacije o Agenciji Avelon njenem poslovanju ter njenih storitvah. Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste obvestilo prebrali, da ga razumete ter se z njim strinjate in ga v celoti sprejemate.

Ko brskate po spletni strani Agencije Avelon, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani  kot je npr. kontaktni obrazec nam boste lahko prostovoljno zaupali svoje osebne podatke kot so: ime, priimek, itd. Agencija Avelon jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne.

Vse informacije (pisne in slikovne) vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Agencije Avelon. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: " © 2011 Agencija Avelon".

Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Kjerkoli je po naši oceni to praktično, je to ustrezno označeno. Vendar Agencija Avelon ni odgovorna za njihovo vsebino. Povezave do drugih spletnih strani nudi Agencija Avelon le kot ugodnost za svoje stranke.

Agencija Avelon bo zagotavljala točnost in ažurnost podatkov, vsebovanih na teh spletnih straneh, z vso potrebno skrbnostjo, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti Agencija Avelon niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Agencija Avelon si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Agencija Avelon ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

 

PIŠKOTKI

Spletna stran www.agencija-avelon.eu uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.agencija-avelon.eu nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.

KATERE PIŠKOTKE NAŠA STRAN UPORABLJA?

 

Ime piškotka Namen Čas poteka
_utma Statistika Google Analytics 2 leti
_utmb Statistika Google Analytics 30 min
_utmc Statistika Google Analytics Trajanje seje
_utmz Statistika Google Analytics 6 mesecev
 Naključno generirano število Sejni piškotek Do konca seje (zaprtja brskalnika)

Obilo užitkov in koristnih informacij ob listanju naše spletne strani Vam želimo.

© 2011 Agencija AVELON

Pravno obvestilo