Poslovna zavarovanja

Vsako podjetje je nekaj posebnega. Niti dve podjetji si nista enaki. Obstoj podjetja je pomebno tako za zaposlene in njihove družine, kot za lastnika samega, saj obratovanje podjetja zagotavlja vir zaslužka za nemoteno življenje.

poslovna_1poslovna1Podjetje mora poskrbeti z ustrezno zavarovalno zaščito, da obstoj podjetja ni ogrežen zaradi nepredvidenih dogodkov, kot so naravne nesreče ali druge nevarnosti katerim je izpostavljeno.

Podjetje mora poskrbeti za svoje zaposlene, ki so prav tako kot premoženje izpostavljeni določenim nevarnostim in jim zagotoviti varno delovno oklolje ter poskrbeti za udobno življenje, ko ne bodo več aktivni. Zaposleni so največja vrednost podjetja in s svojim delom prispevajo k razvoju in stalni rasti podjetja.

Zavedamo se, da naše stranke potrebujejo optimalno zavarovanje in ustrezno kritje v primeru nevarnosti za svoje podjetje in zaposlene. Ker je naš partner močna izkušena in zanesljiva zavarovalnica z dolgoletno tradicijo, Vam lahko ponudimo primerno rešitev.

Glede na velikost podjetja Vam lahko ponudimo različne zavarovalne rešitve:

mala podjetjaMala in srednja podjetja

industrijska podjetjaVelika industrijska podjeta

© 2011 Agencija AVELON

Pravno obvestilo