Življenje pod lastno streho

lastna_strehalasten_dom» Lasten domek « naj si bo to stanovanje ali hiša je za mnoge prvi in velikokrat največji finančni zalogaj, še posebej, če si mlad in v iskanju prve zaposlitve. Toda želja po življenju pod lastno streho nas običajno potisne v iskanje rešitev kako na svoje.

Mladi imajo v današnjem času težave, ko gre za nakup nepremičnin. Velika večina se jih sooča s poostrenimi pogoji bank za pridobitev posojil in kreditov. Dvig minimalne plače žal k temu problemu ni pripomogel ampak še bolj zaostril in praviloma zmanjšal kreditno sposobnost kreditojemalcev.

V preteklem desetletju so cene nepremičnin v Sloveniji precej porasle in kljub finančni krizi ki je imela svoj začetek ravno na nepremičninskem trgu (v Ameriki), se upad cen nepremičnin v Sloveniji ni bistveno zaznal. Tako lahko ugotovimo da je mladi družini, ki ima povprečne mesečne dohodke postala lastna nepremičnina težko dosegljiva, tisti ki pa izpolnjujejo stroge pogoje bank pa potem kredit odplačujejo nadaljnjih 30 let ali več.

Pravilno in pravočasno načrtujmo nakup nepremičnine

Glede na poznane razmere je še toliko bolj pomembno, kakšen finančni načrt si pripravimo. Če imamo to možnost, se vsekakor priporoča nakup nepremičnine s kombinacijo lastnega ( privarčevani denarja ) in tujega ( kredit) financiranja.

Varčevanje za lastno nepremičnino za obdobje 10 let ali manj je preveč kratkoročno, da bi se posameznik izraziteje izpostavil tveganju, ki ga prinaša vlaganje v tvegane kapitalske naložbe, še zlasti če gre za reševanje prvega nakupa stanovanja ali gradnje hiše oziroma če je nakup nujen. Že zaradi pomembnosti cilja kot je nakup nepremičnine se zato tudi tistim z visokim odnosom do tveganja priporoča bolj »uravnotežena« struktura varčevanja

Prava inovacija na trgu9323020_slasten_dom2

Zakaj ne bi izbrali najboljše naložbe med najboljšimi oblikami naložb ? In zakaj ne bi te izbire obenem združili z veliko mero varnosti ? Ta razmišljanja so združena v United Funds of Success (UFOS) PREMIUM. Z naložbenim zavarovanjem, vezanim na enote skladov, hkrati zaščitite svojo družino in si z naložbo v investicijske sklade ustvarjate lepo premoženje za prihodnost.

Na voljo je veliko oblik naložb. A posamezne naložbe v delnice in obveznice zahtevajo veliko strokovnega znanja, stalno spremljanje gibanja tečajev in hitro odzivanje. Zato so vse bolj priljubljeni investicijski skladi z različnimi naložbenimi strategijami in široko razpršitvijo tveganja.

Ker je uspeh mogoče načrtovati, si zagotovite svojo prihodnost že danes !

United Funds of Success PREMIUM zajema investicijske sklade z vsega sveta, ki obetajo uspeh. Izbrani so skrbno po najstrožjih merilih – po vrsti naložb, razpršitvi tveganja, konsistentnosti, geografski usmerjenosti, možnosti donosa. In vi ste lahko udeleženi pri tem uspehu vrhunskih investicijskih skladov. Na voljo so vam naložbe po vsem svetu: skladi denarnega trga, obvezniški skladi, mešani skladi, delniški skladi, krovni skladi …

© 2011 Agencija AVELON

Pravno obvestilo