Zavarovanje STANOVANJA


stanovanjestanovanjeStanovanjsko zavarovanje je zavarovanje stanovanjske opreme (premičnin). Predmet zavarovanja je oprema stanovanja, kot so npr. pohištvo, stroji in aparati ter stvari za osebno uporabo, športna oprema, dragocenosti, zbirke in vrednostni papirji ter gotovina.

Zavarujete stanovanjske predmete, ki se nahajajo v stanovanju ali hiši in tudi na podstrešju, v kleti ali garaži.

S sklenitvijo zavarovanja stanovanjske opreme ste hkrati zavarovani tudi za odgovornost iz naslova zasebnika, ne da bi vam zato obračunali dodatno premijo.

Za vas smo pripravili dva paketa kritij, ki se razlikujeta po obsegu zavarovanih nevarnosti:
•    kritje "Classic Plus" z ožjim naborom zavarovanih nevarnosti
•    kritje "Premium Plus" s širšim naborom zavarovanih nevarnosti.

Stanovanjsko opremo lahko dodatno zavarujemo tudi proti naravnim nesrečam in katastrofalnim nevarnostim kot sta poplava in potres.

Možnost dodatnega zavarovanja Asistence vam zagotavlja pomoč ko jo potrebujete in organizacijo potrebnih delavcev (mizarjev, ključavničarjev, krovcev, zidarjev, vodovodarjev in ostalih obrtnikov) za popravilo po škodi 365 dni v letu, 24 ur na dan z enim samim klicem na klicni center.

V kolikor živite v večstanovanjski zgradbi in bi radi zavarovali tudi zgradbo – etažno lastnino, torej del objekta, ki vam pripada, vam svetujemo Zavarovanje etažne lastnine.

Pri sklenitvi Stanovanjskega zavarovanja in Zavarovanja etažne lastnine vam priznamo 20% paketni popust.

© 2011 Agencija AVELON

Pravno obvestilo